Montare si reparatii acoperisuri

Montarea tiglei metalice este unul dintre cele mai importante aspecte cand vine vorba de constructia unui acoperis. De calitatea materialelor, precum si de profesionalismul echipei tine modul in care este executata toata lucrarea.

Avem o experienta de zeci de ani in acest domeniu, prin urmare, puteti fi sigur ca lucrarea pe care o vom realiza va fi durabila in timp. Mai multe decat atat, suntem atenti si la provocarile care pot aparea in cadrul montajului. De asemenea, vom discuta cu dumneavoastra orice situatie neprevazuta, astfel incat sa gasim cele mai bune solutii.

Va intrebati probabil de ce lumea alege frecvent sa isi construiasca acoperisul cu tigla metalica si tabla, ce beneficii au acestea. Vom detalia in paragrafele urmatoare.

Exista cateva avanjate certe: in primul rand costul de achizitie este mai mic in cazul tiglei metalice, daca e sa o comparam cu pretul pe care il are tigla ceramica.

De asemenea, tabla este mai usoara si nu solicita cu greutatea sa structura acoperisului, cat si ulterior a intregii case. De asemenea, tigla metalica poate fi gasita in numeroase culori.

Iar un aspect cu adevarat important pentru cei care doresc o lucrare bine facuta este ca durata de viata a tiglei metalice este in general de peste 30 ani, daca este intretinuta corespunzator.

De ce sa apelati la noi pentru montarea tiglei metalice

Activam in domeniul constructiilor si reparatiilor de acoperisuri de mai bine de 16 ani, avand capacitatea sa acoperim toate lucrarile de manopera necesare. Punem un mare pret pe satisfactia clientului, de aceea colaborarea cu noi va fi una transparenta.

In acest sens, va vom oferi detalii concrete si reale despre preturile materialelor de care aveti nevoie, precum si de manopera. Mai multe decat atat, va putem indruma asupra unei probleme pe care o aveti cu acoperisul dumneavoastra. De asemenea, daca sunt necesare lucrari suplimentare (pentru izolatie, structura etc.) vi le vom comunica si discuta costurile implicate.