Echipa noastra va poate ajuta si in realizarea unor copertine de lemn pentru intrari, balcoane sau terase. Lucrarile se pot realiza din lemn natural, dupa preferintele clientului.

Terasele din lemn, in cadrul unei gradini, au devenit aproape o necesitate. Lucrul in casa, serviciul tot mai solicitant, ne-a facut sa apreciem din nou, mai mult chiar, ce inseamna natura si relaxarea pe care ti-o poate da o gradina.

De aceea, o terasa din lemn unde sa petreci cateva ore de relaxare, in propria gradina, fiind acoperit pe orice anotimp, este cu adevarat o investitie inteligenta.

Copertine din lemn

Copertinele sunt utilizate in scopul de a umbri o anumita zona, fabricate in general dintr-un material usor, precum panza teflonata, care adesea au un design placut.

Avantajul este ca acestea pot fi alese in functie de locul in care trebuie sa le plasati, astfel incat pe piata se gasesc in diferite forme si modele.

Pergole din lemn

Atunci cand vorbim despre constructiile pergolelor, ei bine, lemnul este materialul preferat, intrucat este usor de manevrat si foarte placut din punct de vedere al design-ului. Este un material care se integreaza perfect in oricare spatiu.

De asemenea va putem ajuta si prin construirea de foisoare suspendate sau terase acoperite de lemn, pentru gradina dumneavoastra. Fiecare proiect in parte se oferteaza diferit, in functie de dorintele clientului, cat si de anvergura proiectului.