Ce facem

Montaj acoperis

Activam in domeniul constructiilor si reparatiilor de acoperisuri de mai bine de 16 ani, avand capacitatea sa acoperim toate lucrarile de manopera necesare. Punem un mare pret pe satisfactia clientului, de aceea colaborarea cu noi va fi una transparenta.

Serviciile de montaj acoperis le realizam dupa un deviz al materialelor necesare precum si pe baza unei estimari cat mai realiste a costurilor. 

Realizam manopera acoperis 2 ape, manopera tigla metalica, precum si alte tipuri de acoperisuri.

Echipa noastră de profesioniști vă va oferi soluții personalizate, pentru un acoperiș durabil, rezistent la intemperii dar și estetic.

Montaj acoperis

Beneficii montaj acoperis

Montarea unui acoperiș nou aduce numeroase beneficii atât pentru locuință, cât și pentru locuitori. Iată câteva dintre avantajele pe care le poți obține prin montarea unui acoperiș nou:

  1. Protecție îmbunătățită: Un acoperiș nou asigură o protecție mai eficientă împotriva intemperiilor, ploii, vântului, zăpezii și altor factori meteorologici, menținând interiorul casei uscat și sigur.

  2. Reducerea pierderilor de energie: Un acoperiș bine izolat contribuie la menținerea unei temperaturi optime în interiorul locuinței, reducând astfel costurile cu încălzirea sau răcirea spațiilor.

  3. Păstrarea valorii proprietății: Un acoperiș nou, în bună stare, adaugă valoare proprietății și poate spori atractivitatea acesteia pentru potențialii cumpărători, în cazul în care dorești să vinzi locuința.

  4. Siguranță și stabilitate: Un acoperiș nou oferă stabilitate structurală, eliminând riscul scurgerilor sau avarierii cauzate de acoperișurile vechi și uzate.

  5. Durabilitate și longevitate: Materialele de calitate folosite în construcția acoperișului nou asigură o durată de viață mai lungă și necesită mai puține reparații sau întreținere pe termen scurt.

  6. Aspect estetic îmbunătățit: Montarea unui acoperiș nou poate aduce o schimbare pozitivă în aspectul estetic al casei, dându-i un aspect proaspăt și modern.

  7. Confort și liniște: Un acoperiș nou și bine izolat poate reduce zgomotele exterioare, creând un mediu mai confortabil și liniștit în interior.

  8. Protecție împotriva mucegaiului și ciupercilor: Un acoperiș nou bine etanș oferă o barieră eficientă împotriva pătrunderii mucegaiului și ciupercilor, contribuind la menținerea calității aerului din interior.

În concluzie, montarea unui acoperiș nou nu numai că îmbunătățește aspectul casei, dar aduce și multiple beneficii în ceea ce privește protecția, confortul și valoarea proprietății.

Manopera acoperis 2 ape

Manopera pentru un acoperiș cu două ape se referă la costurile asociate cu muncitorii și meșterii care efectuează lucrările necesare pentru construirea sau reabilitarea unui acoperiș în formă de „V” sau în forma literei „A”. 

Acoperișul cu două ape este un tip comun de acoperiș, caracterizat prin două pante care se întâlnesc în vârful acoperișului, formând un unghi de aproximativ 90 grade.